ESDDA img

Αποθετήριο Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) είναι η εκπαιδευτική μονάδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης που έχει ως αποστολή τη δημιουργία ενός σώματος εξειδικευμένων στελεχών, με άρτια επαγγελματική κατάρτιση και σύγχρονη διοικητική αντίληψη, για τη στελέχωση της κεντρικής διοίκησης, της κρατικής περιφερειακής διοίκησης και της αυτοδιοίκησης.


Β. Διοίκηση Αρχική σελίδα συλλογής

Logo

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α) προέκυψε από τη συγχώνευση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ), η οποία είχε δημιουργηθεί ήδη το 1983 (Ν. 1388/1983) στο πρότυπο της γαλλικής École Nationale d’Administration (ENA), και της Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Τ.Α). Η συγχώνευση εγκρίθηκε με την υπ' αριθ.4/04.8.2010 απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής (ΦΕΚ Β 19/15.1.2010) και θεσμοθετήθηκε με το Ν.3699/12-5-2011 (ΦΕΚ118, τ. Α', 24-5-2011).

Browse

Συλλογές σε αυτήν την συλλογή

Α. Θεσμικός Πλαίσιο της Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Θεσμικό πλαίσιο ίδρυσης και λειτουργίας της Ε.Σ.Δ.Δ.Α. Περιλαμβάνονται οι Νόμοι, τα Προεδρικά Διατάγματα, και οι Υπουργικές Αποφάσεις που διέπουν το πλαίσιο λειτουργίας της Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Β. Νέα - Ανακοινώσεις

Υλικό από δράσεις δημοσιότητας και εξωστρέφειας της Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Γ. Στατιστικά Στοιχεία

Στατιστικά στοιχεία της Ε.Σ.Δ.Δ.Α. τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν γενικά στοιχεία για τα προφίλ (δημογραφικό, εκπαιδευτικό) των σπουδαστών και αποφοίτων της Ε.Σ.Δ.Δ.Α

Δ. Δείκτες Μέτρησης Ποιότητας

Δείκτες μέτρησης ποιότητας και αποδοτικότητας της λειτουργίας της Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Ανακαλύψτε

Σειρά
Ημερομηνία δημοσίευσης