ESDDA img

Αποθετήριο Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) είναι η εκπαιδευτική μονάδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης που έχει ως αποστολή τη δημιουργία ενός σώματος εξειδικευμένων στελεχών, με άρτια επαγγελματική κατάρτιση και σύγχρονη διοικητική αντίληψη, για τη στελέχωση της κεντρικής διοίκησης, της κρατικής περιφερειακής διοίκησης και της αυτοδιοίκησης.


Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/273
Title: Η ενημεροδιασκέδαση στο περιεχόμενο των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων
Authors: Φρανγκόγλου, Ιωάννης Σ.
Keywords: Δελτία Ειδήσεων
Ενημεροδιασκέδαση
Ειδήσεις
Τηλεόραση
Ανάλυση Περιεχομένου
Ενημέρωση
Issue Date: 2018
Description: Η παρούσα εργασία πραγματεύεται την επίδραση και την παρουσία χαρακτηριστικών ενημεροδιασκέδασης στο περιεχόμενο των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση. Τα ερευνητικά ερωτήματα άπτονται ζητημάτων του περιεχομένου των δελτίων ειδήσεων. Επίσης, μέσω των ερευνητικών ερωτημάτων, επιχειρείται να διερευνηθεί η σχέση μεταξύ του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των τηλεοπτικών σταθμών και της συχνότητας εμφάνισης χαρακτηριστικών ενημεροδιασκέδασης στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Προκειμένου να απαντηθούν τα ως άνω ερωτήματα, εφαρμόσθηκε η ανάλυση περιεχομένου. Ως δείγμα προς διερεύνηση επελέγησαν τα δελτία ειδήσεων μιας εβδομάδας, τεσσάρων συνολικά τηλεοπτικών σταθμών. Τα συμπεράσματα της έρευνας αναδεικνύονται μέσω στατιστικής επεξεργασίας των ερευνητικών ευρημάτων. Διαπιστώνεται ο βαθμός επιρροής του προτύπου της ενημεροδιασκέδασης στο περιεχόμενο των δελτίων ειδήσεων, καθώς και αν το ιδιοκτησιακό καθεστώς αποτελεί παράγοντα που επηρεάζει τη συχνότητα εμφάνισης χαρακτηριστικών ενημεροδιασκέδασης.
URI: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/273
Εμφανίζεται στις συλλογές:Α. Τελικές Εργασίες Σπουδαστών

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
ΦΡΑΝΓΚΟΓΛΟΥ_ΙΩΑΝΝΗΣ_ΤΕ.pdf1 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα