ESDDA img

Αποθετήριο Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) είναι η εκπαιδευτική μονάδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης που έχει ως αποστολή τη δημιουργία ενός σώματος εξειδικευμένων στελεχών, με άρτια επαγγελματική κατάρτιση και σύγχρονη διοικητική αντίληψη, για τη στελέχωση της κεντρικής διοίκησης, της κρατικής περιφερειακής διοίκησης και της αυτοδιοίκησης.


Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/304
Title: Τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα: Αξιολόγηση και οικονομικά κίνητρα για τον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα
Authors: Γιωργάκης, Σπύρος
Keywords: Αξιολόγηση Απόδοσης
Αξιολόγηση 360-Μοιρών
Οργανωσιακή Δικαιοσύνη
Διοίκηση Μέσω Στόχων
Κίνητρα Απόδοσης
Ν. 4369/2016
Αμοιβή βάση απόδοσης
Αναπτυξιακή προσέγγιση
Κινητικότητα
Issue Date: 2017
Description: Η παρούσα εργασία εξετάζει το θεσμικό πλαίσιο διαχείρισης ανθρώπινων πόρων (νέο μισθολόγιο, αξιολόγηση, κινητικότητα) του Ελληνικού δημοσίου τομέα, όπως αυτό διαμορφώθηκε από την ψήφιση του ν.4336/2015 και έπειτα. Περιγράφονται συνοπτικά οι αλλαγές (ν.4354/2015, ν,4369/2016, ν.4440/2016) και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο νέο σύστημα αξιολόγησης, που αποτελεί το επίκεντρο της νέας μεταρρυθμιστικής πολιτικής. Εξετάζονται θεωρητικά εργαλεία αξιολόγησης, έννοιες οργανωσιακής δικαιοσύνης καθώς και συστήματα διοίκησης ανθρώπινων πόρων από άλλες Ευρωπαϊκές εθνικές διοικήσεις, με στόχο την κριτική προσέγγιση του νέου πλαισίου αξιολόγησης. Κύρια επιδίωξη της εργασίας είναι η διατύπωση προτάσεων βελτίωσης του συστήματος, λαμβάνοντας υπόψη τα εργαλεία αξιολόγησης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δημοσίου τομέα και τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε άλλες εθνικές διοικήσεις.
URI: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/304
Εμφανίζεται στις συλλογές:Α. Τελικές Εργασίες Σπουδαστών

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.pdf1.54 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα