ESDDA img

Αποθετήριο Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) είναι η εκπαιδευτική μονάδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης που έχει ως αποστολή τη δημιουργία ενός σώματος εξειδικευμένων στελεχών, με άρτια επαγγελματική κατάρτιση και σύγχρονη διοικητική αντίληψη, για τη στελέχωση της κεντρικής διοίκησης, της κρατικής περιφερειακής διοίκησης και της αυτοδιοίκησης.


Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/107
Title: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΔ ΙΘ ΕΣΔΔ
Authors: ΥΣΕ, ΕΣΔΔΑ
Keywords: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΔ ΙΘ
Issue Date: 2007
Description: I. ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το τμήμα Γενικής Διοίκησης λειτουργεί ανελλιπώς από το πρώτο έτος έναρξης λειτουργίας της Σχολής και έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό δεκαεπτά εκπαιδευτικές σειρές. Οι απόφοιτοι του τμήματος στελεχώνουν τις υπηρεσιακές μονάδες της Κεντρικής Διοίκησης και των ΝΠΔΔ, με αντικείμενο: • την άσκηση και υλοποίηση δημοσίων πολιτικών • τη διοίκηση και διαχείριση ανθρώπινων, οικονομικών και φυσικών πόρων • τη διοίκηση και διαχείριση εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων • την εξυπηρέτηση πολιτών και τέλος, • τη διαμόρφωση μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής Δημόσιας Διοίκησης, ικανής να ανταποκριθεί στα κελεύσματα του 21ου αιώνα II. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Οι σπουδαστές της ΙΘ΄ Εκπαιδευτικής Σειράς έχουν ολοκληρώσει την Κοινή Φάση Σπουδών (Κ.Φ.Σ.) και έχουν προετοιμαστεί για τις ανάγκες του τμήματος Γενικής Διοίκησης, το οποίο και θα τους ενισχύσει με τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να αποτελέσουν σύγχρονα διοικητικά στελέχη. Στην Ειδική Φάση Σπουδών εξειδικεύονται περαιτέρω οι γνώσεις-δεξιότητες των σπουδαστών.
URI: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/107
Εμφανίζεται στις συλλογές:Γ. Προγράμματα Σπουδών

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Genikh_Dioikhsh.pdf1.05 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα