ESDDA img

Αποθετήριο Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) είναι η εκπαιδευτική μονάδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης που έχει ως αποστολή τη δημιουργία ενός σώματος εξειδικευμένων στελεχών, με άρτια επαγγελματική κατάρτιση και σύγχρονη διοικητική αντίληψη, για τη στελέχωση της κεντρικής διοίκησης, της κρατικής περιφερειακής διοίκησης και της αυτοδιοίκησης.


Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/280
Title: Κριτήρια αξιολόγησης στρατηγικής απόφασης εσωτερικής ανάπτυξης ή αγοράς πληροφοριακών συστημάτων
Authors: Πατούλιας, Νικόλαος
Keywords: Απόφαση
Πληροφοριακά Συστήματα
Ερωτηματολόγιο
Κριτήρια απόφασης
Issue Date: 2018
Description: Αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι η διερεύνηση των κριτηρίων αξιολόγησης στρατηγικής απόφασης εσωτερικής ανάπτυξης ή αγοράς Πληροφοριακών Συστημάτων Π.Σ.). Στόχος είναι να προσδιοριστούν και να αξιολογηθούν κάποια κριτήρια σύμφωνα με τα οποία μπορεί ένας οργανισμός να πάρει την απόφαση είτε να αναπτύξει εσωτερικά είτε να προβεί σε εξωτερική ανάθεση ενός Π.Σ. Η μέθοδος που ακολουθήθηκε περιελάβανε την χρήση ενός ερωτηματολογίου το οποίο μοιράστηκε μέσω πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μιας και δεν υπάρχουν παρόμοιες μελέτες στο πεδίο αυτό η παρούσα εργασία αφενός θα προσφέρει τις πρώτες βάσεις διερεύνησης του πεδίου και αφετέρου θα αποτελέσει καταλύτη για περαιτέρω έρευνα. Ως προς το πρακτικό κομμάτι η παρούσα θα προσφέρει μια γνωριμία με κάποιους παράγοντες οι οποίοι πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν προκύπτει ένα τέτοιου είδους ζήτημα.
URI: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/280
Εμφανίζεται στις συλλογές:Α. Τελικές Εργασίες Σπουδαστών

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Πατουλιάς_Νικόλαος_ΤΕ.pdf2.76 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα