ESDDA img

Αποθετήριο Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) είναι η εκπαιδευτική μονάδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης που έχει ως αποστολή τη δημιουργία ενός σώματος εξειδικευμένων στελεχών, με άρτια επαγγελματική κατάρτιση και σύγχρονη διοικητική αντίληψη, για τη στελέχωση της κεντρικής διοίκησης, της κρατικής περιφερειακής διοίκησης και της αυτοδιοίκησης.


Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/352
Title: Οικονομικές Σχέσεις ΕΕ-Ινδίας και οι επιπτώσεις για την Ελλάδα
Authors: Στάμου, Μαρίνα
Keywords: Διμερείς οικονομικές σχέσεις
Στρατηγική εταιρική σχέση
Εμπόριο
Εξαγωγές
Ινδία
Επενδύσεις
Ελλάδα
ΕΕ
Issue Date: 2017
Description: Αντικείμενο της παρούσας εργασίας, είναι οι οικονομικές σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης-Ινδίας και δευτερευόντως, οι διμερείς οικονομικές σχέσεις της Ινδίας με την Ελλάδα. Στόχος της εργασίας, είναι να παραχθεί μία όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη επισκόπηση των οικονομικών σχέσεων ΕΕ-Ινδίας, καθότι μέχρι σήμερα η όποια βιβλιογραφία γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα παραμένει ελλιπής. Η έρευνα, από πλευράς πηγών, στηρίχτηκε κυρίως σε αρθρογραφία σε επιστημονικά βιβλία και σε πολύ χρήσιμες, έγκυρες Εκθέσεις που είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης, του ινδικού Υπουργείου Εξωτερικών, της ινδικής πρεσβείας στην Ελλάδα αλλά και του ελληνικού Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Νέο Δελχί. Μέσω της καταγραφής στοιχείων, γεγονότων, προβλημάτων και προτάσεων, η εργασία φιλοδοξεί να συνεισφέρει στον ευρύτερο προβληματισμό γύρω από το περιεχόμενο των σχέσεων ΕΕ-Ινδίας και πώς αυτές δύνανται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο μελλοντικά.
URI: http://repositoryesdda.ekdd.gr/jspui/handle/123456789/352
Εμφανίζεται στις συλλογές:Α. Τελικές Εργασίες Σπουδαστών

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
ΣΤΑΜΟΥ.pdf1.71 MBUnknownΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα